Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Herpesz szűrést végeznek...

Herpesz szűrést végeznek SZTK-ban (TB-re) vagy csak magánrendelőkben?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy 1-es vagy 2-es tipusu-e a kis r.h.dék. :(
2019. szept. 4. 14:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

igen, zosterben bízok... azt nem kell "bevallani" :D

de inkább herpes 1-2 gyanús nekem mégis :(

primer behatolás helye ismeretlen

pár ezer forint meg egy kis vér annyit bőven megér :)

2019. szept. 6. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Most nem érted azt, amit írok?:D Mert úgy csinálsz.

1. Ahol kijön, ott jutott be. Nincs más opció. Ha a fenekeden van, akkor a fenekeden jutott be.

2. Tök mindegy, hogy 1 vagy 2, mindegyik okozhat ajak- és nemi herpeszt is.

2019. szept. 6. 20:46
 13/13 A kérdező kommentje:

úgy néz ki csak HSV-1 van

lelkileg jobb mint a 2-es, nem tudom hogy a fenébe jött be pont ott - már ha az volt, habár úgy nézett ki + a herpeszre jellemző kisérőtünetek - de a fenekem volt az outbreak, nemi út kizárt, inkább wc ülőke, öltözőpad, akármi...

akkor mindig csak azon a területen várható? persze remélem az immunrendszerem féken tartja a gec|t :D

hetero vagyok 100%-ban, most hogy a fenébe magyarázom majd el a partneremnek hogy pont a fenekem herpeszgazda??? :D

2019. szept. 27. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.