Herpesz szűrést végeznek SZTK-ban (TB-re) vagy csak magánrendelőkben?
Köszönöm!
szeretném tudni mert egy új párkapcsolatban nem mindegy hogy hogy adja magát elő az ember:
drágám, nemi herpeszem van!
vagy
drágám, orális herpeszem van!
az orális könnyen elkapható akár a mindennapi érinkezés során míg a nemi herpesz főleg csak nemi úton terjed
gondolom csak érdekli majd őt is meg azért engem is mire számítsak a jövőben :(
:D
Akkor elárulok egy titkot: ha a szádon van, akkor szájherpeszed van. Ha a farkadon, akkor nemi.
Irreleváns, milyen fajta, mivel mind a kettő előfordul mind a két helyen, és át is vihető oralis szexszel.
Az ülepemen jött ki - no homo :D - de nem tudom hol jött be a kis szemét és az se hogy melyik fajta, nyilván 2-es esélyesebb :(
Igazából nem is vészes a lab vizsgálat ára többre tippeltem volna így majd az pontot tesz a talány végére.
Kösz mindent.
A herpesz csak ott tud panaszt okozni, ahol bement.
Olyan nincs, hogy a szádon keresztül bejut, majd a seggeden kijön. A herpesznek az a sajátossága, hogy az adott testtájék idegdúcába húzódik vissza, majd onnan aktiválódik és visszamászik az idegeken keresztül. Olyat nem tud, hogy a szájhoz tartozó ganglionból lemászik a fenekedhez.
Továbbra is azt mondom, semmi értelme a tipizálásnak, mert nem nyersz vele érdemi információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!