Valami történhetett a pajzsmirigyemmel? Sok göb van benne, elvileg màr strumma, de alul még nem működik, viszont most fàj?
Figyelt kérdés
Hirtelen jött, eddig nem okozott nyelési nehézséget, de mintha most az is lenne, fàj, amikor nyelek, illetve hirtelen elkezdett feszíteni, és eléggé fàj is pont a bal lebenynél, amiben a több és nagyobb cisztàkat talàltàk.. Olvastam olyat, hogy bevérezhetnek ezek a göbök? Pont kb. 3 hete voltam ultrahangon, amikor mondtàk, hogy több ciszta lett, de erről nem mondtak semmit, hogy rosszul nézne ki, vagy valami. Csak 2 hónap múlvàra van időponton az endokrinológushoz... Előre is köszi!!2019. szept. 3. 01:14
1/2 anonim válasza:
Ha ezek a göbök gyorsan nőnek, akkor a helyedben sürgősen orvoshoz fordulnék, mert ez akár rák is lehet (!!!!!!)
2/2 A kérdező kommentje:
Voltam cytológián, többször is...
2019. szept. 3. 02:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!