Cérnagiliszta fertőző? Otthoni fertőtlenítés? Hogyan?
Egy előző kérdésemben sok hasznos választ kaptam ezzel kapcsolatban, de ebben a kérdésben szeretnék még kérdezni egészen más megközelítésben.
Cérnagiliszta fertőző?
Közösségbe lehet vele menni?
Mit és hogyan kell otthon fertőtleníteni?
Van valami ami enyhítheti a végbél tájéki viszketést?
A házi orvos fog a rendelőben petékről mintát venni?
Valami természetes gyógymód a miharabbi gyógyulásra?
Gondolom te vagy az aki írta, hogy viszket a luka.
Egyrészt. Nem biztos hogy helyes a diagnózisod.
Másrészt. Fertőző de csak akkor ha a székletedet és a seggedet fogdosod. Ha nem úgy nyúlkálsz másokhoz nem kéne, hogy baj legyen.
A többi kérdésedre:
Van, de a tünet enyhítése nem oldja meg a problémát.
Nem az orvos fogja nézegetni, hanem elküldik laborba ahol naponta legalább 10 ember ürülékét megvizsgálják.
A fokhagyma elvileg jó, viszont az a baj, hogy semmi nem garantálja, hogy használ is.
Nézd, nem tudom, hogy miért szenvedsz itt már a második kérdéseddel ezzel kapcsolatban. Nincs ezen mit sokat gondolkodni, elmész orvoshoz és kész. Nem tudom hogy miért olyan "ciki" az embereknek bármilyen problémával orvoshoz fordulni. Igen, viszket a hátsód, és? Szerinted másnak nincsenek kényes bajai? Mit gondolsz, rajtad fognak majd röhögni? Aztán meg mindenkinek sír a szája ha egy, az elején totálisan ártalmatlan dologtól valami nagyobb baja lesz, mert "ciki" lett volna elmenni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!