Levegővételnél fáj a hátam ami kicsit átterjed a mellkasomra is. Lehet tüdőgyulladás?
Kb két hete felfáztam de mivel nyaralni voltam orvoshoz nem tudtam menni. Vettem urzinolt aminek a szedése után pár nappal úgy éreztem enyhülnek a tünetek. Viszont elkezdett fájni a vesém. Ezzel már orvoshoz mentem aki felírta a Nolicin-s-t. De két nappal ezután időnként fájt a hátam nagyobb lélegzetvételnél. Közben, hogy még annyira ne unatkozzak még a mandulám is begyulladt. De arról legalább tudom, hogy mandulagyulladás ez a hátfájás viszont új nekem. Eltelt két nap és most eléggé érzem a hátam és átterjed a mellkasomra is a fájdalom. Nem köhögök, lázam viszont időnként felmegy ha nem szedek kalmopyrint de az akkor is volt mikor még nem éreztem a hátam csak a vesém. Tapasztalt már más is ilyet?
18L
A fekvés miatt lassul a keringés, a légvételek mélysége csökken, felületesebb.
A lassuló keringés miatt vérpangás alakul ki a tüdőben, a méreganyagok elszállítása csökken.A tüdő öntisztulásának a hatásfoka romlik. A tüdőben, a hörgőkben pang a váladék ezért, könnyebben befertőződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!