Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szalmonella? Ételmérgezés? Mi...

Silvye91 kérdése:

Szalmonella? Ételmérgezés? Mi lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlthét szerdán ettünk a párommal gyrost.Neki semmi baja, viszont nekem, múlthét csütörtök óta megy a hasam. Múlthéten szedtem enterolt, gondoltam segít, diétáztam is.

Szerda óta szedem a Cralexet, napi háromszor 6 szemet.

Sajnos , még mindig nem az igazi, még mindig megy a hasam, igaz , nem kell olyan sűrűn a mosdóba járnom, de még mindig nem vagyok rendben.

A kérdésem az lenne, mikortól hat a cralex? Illetve, ha elszedem a Cralexet( már nem sok van) és még mindig nem vagyok oké, akkor forduljak orvoshoz?

Örülök, hogy a páromnak nem lett baja, de mi lehet ez?

Köszönöm!

2019. aug. 30. 09:20
 1/1 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ennyi idő alatt egy gyomorrontásnak vagy étel okozta hasmenésnek már meg kellett volna oldódnia, ennyi idő alatt minden átmegy a szervezeteden normál esetben. Én elmennék orvoshoz, nem normális, és nem is tesz jót a szervezetnek. Azt mondjuk nem értem, hogy ha diétázol, akkor miért szedsz gyógyszert is mellette, de annak már 1 nap alatt hatnia kellett volna. Enterolnak meg ilyen esetben semmi értelme.
2019. aug. 30. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!