SOS Nem akarják megműteni a daganatot?
Anyukámnak 25 centis daganata van a hasában, már hónapok óta tologatnak minket az orvosok, sehol sem akarják megműteni, az állapota pedig egyre rosszabb. Elszív tőle a daganat minden tápanyagot, nyomja a szerveit, a gyomrát, enni sem tud rendesen. Mindenhol várni kell, mindenhol feltételes módba teszik, hogy műthető e, mert a szerveihez nagyon közel van, és nagyon nagy, mi meg már otthon beleőrülünk ebbe az egészbe. Győr-Moson-Sopron megyében lakunk, az ottani kórház átküldött minket Pestre, a pesti orvos csak a ct leletet látta, de lemondta a személyes konzultációt, és szeptember közepén tudna vele foglalkozni és eldönteni, hogy meg tudja e műteni. Ígérte, hogy keres esetleg más orvost, de hétfőn lehet érdeklődni és a tétlenség már elviselhetetlen.
Van a környéken egy ismerős orvos, ő azt mondta elvállalná, de a leleteket még nem látta, szóval még visszamondhatja, ráadásul ő is csak szeptember elején dolgozik újra.
Nem tudom, mit tehetnék, kétségbe vagyok esve. Foglalmam sincs, merre keressek tovább, mindenhol várakozás, vizsgálatok, de semmi konkrétum, és tudom, hogy csak romlani fog az állapota, aminek a sok rossz hír sem kedvez. Terápiát nem kapott, azt mondták, túl le van gyengülve, és túl nagy a daganat, de a műtétre senki sem vállalkozott eddig.
Bármit szívesen fogadok, tippet, hogy kihez érdemes esetleg fordulni, tudtok e valami módszert esetleg fizetősen meggyorsítani a dolgokat? Nagyon fontos az idő, már így is rengeteget kellett várni.
Köszi mindenkinek!
24/l
Gondolom, nagyerekhez vagy vérzékenység szervekhez van közel, vagy be is szövi őket. Akkor meg nagyon nagy a kockázata a műtétnek, bele is hallhat. Plusz, ha a kemóhoz gyengének ítélték, lehet csak a gyengeség miatt sem bírná ki a műtétet.
Sajnálom, kitartást nektek.
Szia!
Ezen a fórumon érdeklődj, hátha tudnak segíteni orvost találni. Jobbulást kívánok Édesanyádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!