Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A skype daganatot okozhat?

A skype daganatot okozhat?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy a mobiltelefon agydaganatot okozhat. Az a kérdésem ha skype-olsz 9-10 órákat naponta attól is lehet agydaganatot kapni?

2019. aug. 10. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pont annyira, mint a telefontól.

Tele az ország agydaganatos jelöltekkel.

2019. aug. 10. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tartós tejet már ne vegyél :)
2019. aug. 11. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
nincs erre semmilyen tudományos bizonyíték. sőt mostanság inkább azt hallani, hogy nem okoznak daganatot, mert nem ionizáló sugárzás. Ha okoz is, akkor szerintem nem agydaganatot, mert a koponya talán elég vastag ahhoz, hogy megóvja az agyad egy ilyen sugárzástól, plusz szerintem nem lehet sokkal erősebb az a sugárzás, amit a telefontól kapsz mint mondjuk a napi háttérsugárzás, ami csak úgy a külvilágból jön. Sőt szerintem a skype nem gáz, hiszen videochat, tehát nem 2 centire van a fejedtől az eszköz. én nem aggódnék. sőőőt most egyszer-kétszer előfordul egy ilyen hosszabb beszélgetés. egyáltalán nem gáz.
2021. jún. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!