Mit csináljak nagyon rosszul vagyok? Nem akarom hogy megtudjak a szüleim. Mi bajom lehet?
Fajt a fejem ma egesznap vettem be gyógyszert de ugyanúgy fájt felidegesitett be szedtem az egész dobozzal a fájdalomcsillapítót.
Hányingerem van és nagyon gyengének érzem magam és nem tudok aludni sem
19 éves lány vagyok
Segítsetek legyszíves
Jaj hagyjátok már a hülyeséget.
Semmi baja nem lesz.
Gondoljatok már bele mi lehet az a nagyon komoly "fájdalomcsillapító":
200 vagy 400 milligrammos ibuprofén valószínűleg.
Mekkora lehet a csomag? 10-20 darabos, de nem hiszem el hogy 20 dbot bevett, inkább tizes lehetett, és az EGÉSZ NAP folyamán vette be.
Maximális napi adag ebből az anyagból 2400-2800mg, ami bármiféle károsodás különösebb veszélye nélkül bevehető. Ha 200mgosról van szó, akkor ezt valószínűleg túl sem lépte.
Ami várható: gyomorgörcs, fosás, hányás, étvágytalanság, álmatlanság, fáradtságérzet. 1 nap alatt elmúlik az egész.
Természetesen azért ne csináljon ilyet többet a kérdező, de erősen kétlem, hogy egy csomag vény nélküli fájdalomcsillapító maradandó egészségkárosodást okoz egy egészséges 19 éves emberben.
#5 igazad van, VALÓSZÍNŰLEG semmi baja nem lesz. Ezekből a vény nélküli fájdalomcsillapítókból embertelen mennyiséget kell bevenni, hogy valaki belehaljon... de sosem lehet tudni. Pont az általad említett ibuprofen tud egész kis dózisban is érdekes dolgokat művelni. Ki vállalja a felelősséget, azért, ha baja lesz, de nem ment el orvoshoz, mert valaki a gyakorin azt mondta neki? Te? Kétlem.
Úgyhogy biztos, ami biztos, menj el orvoshoz, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!