Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhatja a remegést?

Mi okozhatja a remegést?

Figyelt kérdés

sziasztok!

pár hete kisebb “rohamszerűségeim” vannak. van, hogy percekre elmegy a látásom, vagy minden előjel nélkül elkezdek remegni. ma a fürdőben jött rám, vagy tíz percig úgy remegtem, hogy elejtettem a telefont, és nem tudtam lehajolni se érte, annyira remegtem...

ezen kívül rémálmaim is vannak. nem emlékszem, hogy mi pontosan, csak képek ugranak be, de mindig arra kelek fel, hogy folynak a könnyeim, kapkodom a levegőt és félig lelógok az ágyról...

édesanyámmal beszéltem erről, ő azt mondja, hogy szerinte a melegtől van, de itthon van klímánk, szóval nem igazán érzékelem egész nap azt a “nagymeleget”. elég folyadékot iszok, eljárok futni is, és elvilef rendben van a vérnyomásom is.

régebben más jellegű problémáim voltak, felmerült a bipoláris zavar gyanúja, de nem tudták pontosan megállapítani, szeptemberben kell visszamennem, akkor természetesen beszámolok majd ezekről az orvosnak.

nemsokára megyünk nyaralni, szóval hamarabb nem hinném, hogy eljuthatok orvoshoz, de addig is, van ötletetek, hogy mi lehet ez, vagy hogyen lehetne valamennyire kordában tartani?

előre is köszönöm!

17/l

2019. aug. 12. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Stressz, pánikroham?
2019. aug. 12. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:
még a tanév végén volt egy pánikrohamom, de azóta nem tudok róla, hogy lenne... stresszelni így az iskola befejeztével nem stresszelek, vannak néza családi konfiktusok, de alapvetően nem jellemzőek..
2019. aug. 12. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a látásod is elmegy, akkor az komolyabb dolog, mint egy pánikroham.
2019. aug. 12. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
nem jött meg a fizetésed
2019. aug. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!