Milyen betegség ez? Fájdalmas holyag szindroma?
Felfáztam picivel tbb mint 1 honapja.
Szedtem az antibio-t a fájdalom elmult , gyakori inger megmaradt?! vártam , ittam sokat rá 2 hétre ujra fájdalmas pisilés , ujra doki felirt vmi erősebbet elmult a fájdalom az inger azota is tart , és utobbi időbe erősen viszket a huvely bemenetemnél és olyankor erősebb folyásom van :( Miért nem mulik az inger mar tbb mint 1 honapja és mitől lehet ez a viszketés ez gyogyithato vajon?
Úgy hangzik, mintha az antibiotikum kúrával párhuzamosan kialakult volna egy másodlagos, gombás fertőzés. Ha utánaolvasol, antibiotikum kezelésnek lehet ilyen mellékhatása, mivel felborítja a hüvelyflórát, a nem kórokozó baktériumok is kevesebben lesznek, és ez teret ad a gombák elszaporodásának. Normál helyzetben a bacik és a gombák egyensúlyban vannak ugyanis.
Felfázás ellen egyébként a D-mannózt tudom ajánlani, megelőzésre is jó, csak ha már véreset pisilsz, akkor kell az antibiotikum. De amióta a családom ezt a D-mannózt fogyasztja, nem jutott el senki odáig, pedig anyukám és férjem is hajlamosak a húgyúti bajokra. Igaz, csak akkor hat, ha E-coli okozza a fertőzést, de nagyon sok esetben az okozza. Szerintem csinálhatsz te is próbaképpen egy kúrát vele, ártani nem fog. A feltételezett gombás fertőzés miatt viszont sajnos így is, úgy is vissza kellene menned a nődokihoz.
Ksznm.Szerinted akkor ez valoszinu gyogyithato?És a gombás fertőzés iatt lehet állando vizelési inger?Vagy ez az a F.holyag szindroma lenne?
ANNYIRA félek 20 éves vagyok és szeretnem ha lehetne gyogyitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!