Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elviselhetetlen szájíz?

Elviselhetetlen szájíz?

Figyelt kérdés
Heveny mandulagyulladasom van, magas láz stb, ami mostanra nagyjából elmúlt, arra kelltem este, hogy iszonyu kellemetlen ízt érzek, már 5x fogatmostam, ittam, ettem, mégis ha megnyalom a számat, érzem.. Annyira kellemetlen hogy a gyomrom elkezdett kavarogni, és hánytam.. Mi lehet ez?
2019. aug. 8. 06:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Antibiotikumot szedek, rávan írva lehetséges mellékhatasonkent hogy, Ízérzés változásai, rendellenes ízérzés
2019. aug. 8. 06:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Szinte tuti hogy az antibiotikumtol van Fromilid Uno. Modt abbahagyjam a szedeset? Borzalmas ez az íz mivel lehetne megszuntetni?
2019. aug. 8. 07:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Háziorvos írta fel? Menj vissza, mond el a tüneteket és szerintem adnak másikat, másfélét.
2019. aug. 8. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:
???
2019. aug. 8. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!