Elviselhetetlen szájíz?
Figyelt kérdés
Heveny mandulagyulladasom van, magas láz stb, ami mostanra nagyjából elmúlt, arra kelltem este, hogy iszonyu kellemetlen ízt érzek, már 5x fogatmostam, ittam, ettem, mégis ha megnyalom a számat, érzem.. Annyira kellemetlen hogy a gyomrom elkezdett kavarogni, és hánytam.. Mi lehet ez?2019. aug. 8. 06:01
1/4 A kérdező kommentje:
Antibiotikumot szedek, rávan írva lehetséges mellékhatasonkent hogy, Ízérzés változásai, rendellenes ízérzés
2019. aug. 8. 06:10
2/4 A kérdező kommentje:
Szinte tuti hogy az antibiotikumtol van Fromilid Uno. Modt abbahagyjam a szedeset? Borzalmas ez az íz mivel lehetne megszuntetni?
2019. aug. 8. 07:23
3/4 anonim válasza:
Háziorvos írta fel? Menj vissza, mond el a tüneteket és szerintem adnak másikat, másfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!