El lehet kapni a veszettséget, hogy rágom a körmömnél a bőrt és mindig sebes a kezem és ha hozzámért egy kutya nyála? Mert nem tudom h veszett-e viszont minden nap rágom es most nem tudom mi lesz :c
Figyelt kérdés
2019. aug. 4. 18:11
11/17 A kérdező kommentje:
Nem nem én viszont akkor most valaki leírná h vajon meghalok-e vagy nem? 16/f
2019. aug. 4. 19:02
12/17 anonim válasza:
Na, Szerbiában már lehet! Amúgy kicsi az esély. Kóbor kutya volt?
13/17 A kérdező kommentje:
Igen az volt..
2019. aug. 4. 19:05
14/17 anonim válasza:
De nem biztos, hogy veszett. Ne parázz ezen feleslegesen! Semmi bajod nem lesz!
15/17 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki mondja hogy tulparazok mindent mert panikbeteg es hipoh. is vagyok, jartam pszichológus-hoz is, de akkor is felek egy picit mert eleve olyan gyenge a szervezetem a candida tulszaporodasa miatt, hogy minden nap aftak vannak a szamban, kezeles alatt vagyok de nem nagyon akar elmulni, egyszeruen a legkisebb natha is 1 hetig tart minimum nalam, es egyszeruen ha elkapnam ott vege lenne mindennek.. :c
2019. aug. 4. 19:08
16/17 anonim válasza:
Ez lehet hogy sokkolni fog, de ha valóban elkaptad a veszettséget (ha már bekerült a vírus a szervezetedbe) és 20 percen belül nem kapod meg a védőoltást biztos AZAZ 100% a halál esélye, TEHÁT biztos hogy meghalsz. Eddig egyetlen feljegyzett emberről tud a világ aki túlélte a veszettséget úgy hogy már a tüneti fázisban tartott, de ő is csak mesterséges kómának köszönhetően. Tehát ha nem vagy védve a betegség ellen és tényleg elkaptad akkor ezen már hiába idegeskedsz, mert ez a betegség olyan betegség ami 100%-os halálozási aránynak örvend (leszámítva azt az egy embert). Általában a veszettség hetekig, akár 1-2 hónapig is lappanghat, bár ez nagyon szélső eset, de ha bekerült a szervezetbe és nincs ellenszer akkor halál, ezért sem értem azokat akik azt írják hogy "meggyógyultam a veszettségből" mivel abból nem lehet. Lehet nyersen fogalmaztam de ez az igazság. + A veszettség általi halál nem egy kellemes és fájdalommentes dolog.
17/17 anonim válasza:
Utolsó ez mekkora hülyeség...20 percen belül??? Utána még 1 héttel is be lehet adni.Az oltás akkortól nem hat ha már a neurológiai tünetek jelentkeznek,ergó elérte az agyat és a gerincvelőt.Én már kaptam ilyen oltássorozatot és csak pár nap múlva nem azonnal.
20 perc alatt egy ÁNTSZ be se érsz be bakker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!