Milyen a daganat okozta fáradtság?
Sokszor érzem magam fáradtnak. Most szabadságon vagyok, alig van itthon dolgom, csak a házimunka. Mégis fáradt vagyok. Alvás után is nemsokkal érzem, hogy leragad a szemem. Nem fekszem le, teszem a dolgom, max ledölök, de nem alszom. Vérképem nem teljesen jó. Az összfehérje folyamatosan esik,most 52-nél tart, pedig 1 éve 71 volt. Orvosom egyelőre nem ad diagnózist. Illetve most nem is voltam nála, nincs komolyabb tünet, ami aggasztana. Csak ez a fáradtság.
Az lenne a kérdés, hogy valamilyen rák okozta fáradtság hogy néz ki? Nem tudom értelmezni. Olyan, hogy gyengébbnke érzi az ember magát, nincs teljes erejében, vagy olyannyira komoly, hogy nem is tudja végezni a munkáját, illetve ellátni a szükségleteit, tehát ágyhozkötött teljesen.
Bocsi, ha érthetetlen vagy butaság amit kérdezek. De teljesen tanácstalan vagyok és félek, hogy kiderül valami komoly betegség... Amire nem vagyok felkészülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!