Pantoprazol hatóanyagú savcsökkentővel tapasztalatok?
Kedves valaha gyík! Pedig hidd el, hogy így volt. Ötször vetettem alá próbának, mert nekem is furcsa volt. Szedtem, fájt, nem szedtem, nem fájt, és ez minden alkalommal így volt. Helyette famotidin hatóanyagút szedtem, és ezzel már nem volt ilyen gondom.
Amúgy beírtam a keresőbe a derékfájás és pantoprazol szavakat és láss csodát: "Egyéb súlyos állapotok (gyakorisága nem ismert: a gyakoriság a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg): a bőr vagy a szemek besárgulása (súlyos májsejt-károsodás, sárgaság) vagy láz, kiütés, és a vesék megnagyobbodása, alkalmanként fájdalmas vizeléssel és derékfájdalommal (súlyos vesegyulladás), ami esetleg veseelégtelenséghez vezet."
Egyéb súlyos állapotok (gyakorisága nem ismert: a gyakoriság a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg): a bőr vagy a szemek besárgulása (súlyos májsejt-károsodás, sárgaság) vagy láz, kiütés, és a vesék megnagyobbodása, alkalmanként fájdalmas vizeléssel és derékfájdalommal (súlyos vesegyulladás), ami esetleg veseelégtelenséghez vezet."
És képzeld, veseelégtelenségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!