Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pantoprazol hatóanyagú savcsök...

Pantoprazol hatóanyagú savcsökkentővel tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Kétségtelenül hatásos. Viszont szerintem attól van folyamatos hasmenésem.
2019. júl. 29. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
1 hét után puffadás. Mentalisan sem hat jól rám és durva magnezium hiányom lett miatta. Már akadtak az izmaim. Hosszútavon meg csontritkulást okozhat. Inkabb a feherakác teat ajánlom savcsökkentésre vagy a salvus vizet, és csak alkalmanként a savlekötőt ha nagyon ég a gyomrod.
2019. júl. 29. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem fájt tőle a derekam.
2022. okt. 5. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem meg gyíkká változtatott. De már elmúlt. Most komolyan, egy hete szedem, se hasfájás, és kétlem, hogy csontritkulást okozna egy ilyen gyógyszer. Miért kell eszement baromságokkal traktálni a kérdezőt?... Kedves kérdező, ha érdekelnek a mellékhatások, keress rá a gyógyszer betegtájékoztatójára. Minimális mellékhatásokat írnak, azok is roppant ritkák.
dec. 16. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves valaha gyík! Pedig hidd el, hogy így volt. Ötször vetettem alá próbának, mert nekem is furcsa volt. Szedtem, fájt, nem szedtem, nem fájt, és ez minden alkalommal így volt. Helyette famotidin hatóanyagút szedtem, és ezzel már nem volt ilyen gondom.

Amúgy beírtam a keresőbe a derékfájás és pantoprazol szavakat és láss csodát: "Egyéb súlyos állapotok (gyakorisága nem ismert: a gyakoriság a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg): a bőr vagy a szemek besárgulása (súlyos májsejt-károsodás, sárgaság) vagy láz, kiütés, és a vesék megnagyobbodása, alkalmanként fájdalmas vizeléssel és derékfájdalommal (súlyos vesegyulladás), ami esetleg veseelégtelenséghez vezet."

Egyéb súlyos állapotok (gyakorisága nem ismert: a gyakoriság a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg): a bőr vagy a szemek besárgulása (súlyos májsejt-károsodás, sárgaság) vagy láz, kiütés, és a vesék megnagyobbodása, alkalmanként fájdalmas vizeléssel és derékfájdalommal (súlyos vesegyulladás), ami esetleg veseelégtelenséghez vezet."

És képzeld, veseelégtelenségem van.

dec. 17. 06:50
 6/6 anonim ***** válasza:

A link lemaradt:

[link]

dec. 17. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!