Sehol nem segítenek. COPD? Asztma?
Kérem, ha valakinek volt hasonlója jelezze, már nagyok orvosnál jártam, de semmi
2 hónapja elkezdtem köhögni (sokan voltak betegek Körülöttem), majd pár napra rá véreset köhögtem.
Fül-orr-gégészet nem talált semmit.
Tüdőgondozó: Spirometria OK, Mellkas rtg alapján bronchitisz, kaptam antibiotikumot, 3 napra rá elmúlt a véres köhögés. Utána még kb egy hétig gyengének éreztem magam nagyon, de aztán az is elmúlt.
1 hétre illetve 1 hónapra rá kontroll: Mellkas röntgen, spirometria tökéletes. Én is jól voltam.
Majd kb. 2 hete megint elkezdtem le gyengülni.
Tünetek:
Köhögés főleg reggel, mindig jön váladék is, illetve evés után.
Gombóc érzés a torokba
Enyhe nyelési nehézség
Terhelés hatására nehezebb légzés
Folyamatos gyengeség érzés
Enyhe mellkas nehézség érzet
Mellkas CT, légzés hallgatódzás negatív
Kaptam egy Alvesco nevű sprét, amivel reggel, este 1-1 fújás, pár napra rá jobban is lettem, És azóta is szinte teljesen jól vagyok (mondjuk 85%). Nagyon keveset köhögők, minimális a hurut.
Ennek ellenére 2 orvos is azt mondta hogy majd az alvesco-t hagyjam el, ez nem asztma, és nem is copd.
De akkor mi? Félek, ha abba hagyom akkor megint visszaesek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!