Ezzel mennyi az esélye, hogy kórházba kerülök? (lent)
Március óta folyamatosan fulladok és kohogok,ma jutottam el tüdőgyógyászatra,ahol csinaltak egy csomó vizsgálatot azt mondták asztmás vagyok és a tüdőkapacitásom 45-53% között volt a három vizsgálatnál. Kaptam 2 féle inhalálót,Reviflutot amit napi 2x kell használnom,és Buventolt amit akkor ha nem kapok levegőt vagy fulladok.
Jövő keddre elküldtek egy komolyabb vizsgálatra,a papíromon pedig az all egyrészt,hogy megfigyelés.
Mekkora az esély,hogy ezzel nem engednek haza?
Vagy nem kell aggódnom?
Torachotómia után 5 nappal hazaengedtek. Tüdőkapacitásom kb. 10% lehetett.
4 hónap múlva is csak 30 volt. Nem hiszem, hogy kórházba küldenének. Max többször visszahívnak és fújkálnod kell a spirometert. Esetleg variálnak a gyógyszereiden, hogy megtalálják a megfelelőt. Azért egy kérdés? Március előtt mi volt? Tökéletesen kaptál levegőt? Mi történt márciusban? Mivel kezdődöttbez az egész? Csak mert hanelőtte nem volt semmi gond. Akkor nem ártana egy ct. Engem 8 hónapig kezeltek asztmával miközben ptxem volt. Csoda, hogy túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!