Napi kb 8 sör hirtelen elhagyása kockázat mentes?
Figyelt kérdés
Utóbbi 2 évben napi 6-8sört meg ittam esténként.
Jelenleg két hete egy kortyot sem ittam. Nem is hiányzik, testi tünetem sincs. Egyébként 30 év alatti vagyok és jó egészségem van. Szerintetek nem lesz ennek valami hátulütője hogy ilyen hirtelen hagytam el? Valaki volt már hasonlóban, vagy ismeröse?
2019. júl. 27. 01:28
11/13 anonim válasza:
Az elvonási tünetek már rég jelentkeztek volna. Meg, azért azt se felejtsük el, hogy nem töményet ittál rendszeresen.
12/13 anonim válasza:
Igen, önerőből tettem te. Menedzseralkoholistaként kezdtem, de aztán tovább durvult a helyzet, már esténként, otthon is folytattam. Egyszer egy komolyabb tárgyalásra készültem, ahol nagyon kellett volna a tiszta fej, így előtte való este nem mertem inni. Aznap éjjel szemhunyásnyit sem aludtam, olyan halálfélelmeim voltak. Na, ez tette be a kaput, itt már nem tudtam tagadni még magam előtt sem, hogy kemény alkesz vagyok. Így aztán abbahagytam. Vettem egy birtokot, és azután minden szabad percemet ott töltöttem. A munka elvonta a figyelmemet, a testemre is ráfért a mozgás. Hamarosan egy másfajta függőség is befigyelt, de az már egy másik történet.
13/13 A kérdező kommentje:
Az nem semmi grat hozzá!
Egyébként tényleg jó lefoglalnia az embernek magát ami elvonja a figyelmet, én meló mellett már az egész lakást kifestettem meg összepakoltam, segített az hogy mindig csináltam valamit :D
2019. júl. 29. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!