Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » DoTERRA olajok szedéséről...

DoTERRA olajok szedéséről van-e valakinek tapasztalata, véleménye?

Figyelt kérdés

2019. máj. 23. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És nem találtam utalást az FDA engedélyre sem. Ez az amerikai gyógyszerügynökség, és nagyjából megfelel a magyar OGYÉI-nek, (Gyógyszerészeti intézet). Ez a tanúsítvány hagyná jóvá a termékek belsődleges használatát, de a Doterra-nak ilyen engedélye sincs. Sőt 2014-ben az FDA figyelmeztette is a céget, hogy ne terjesszen hamis állításokat az illóolajaik gyógyhatásával kapcsolatban! Ezt persze ne keresse a cég honlapján, de gyógyszerhatóság figyelmeztetését megtalálhatja itt: [link]

vagy itt: [link]

máj. 30. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom ha ez így van, nem is érdekel, azt tudom, hogy a termékei messze kimagaslóan jók! Számomra nem lényeges, hogy mire adnak engedélyt vagy mire nem, tudjuk, hogy nem a gyógyítás a cél …. pl. nagyon sok hasznos délamerikai növényre sem adtak engedélyt, vagy nehéz a beszerzése pont azért mert hasznos.
jún. 2. 16:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Szórakoztok velem, hogy ez a valami [10 milis szutyok 110 euro]( [link]

Ez next level :DDD El ne hidd már, hogy annyival jobb, mint a bioboltos...mondjuk eleve az illóolajok nem gyógyítanak, azt homeopátiának nevezzük. A gyógynövényes segítség megint más. Ugyanaz van ezekben, mint a töredék forintos termékben itthon - alias jó nagy átbaszás.

jún. 4. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó! Kicsit sem vagy képben! Az illóolajokban ugyanaz van mint a gyógynövényekben. 😂 Csak konctrentáltabb állapotban. 🤦‍♀️
jún. 13. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 3 napja kezdtem el szedni a Doterra Serenity tablettát. 2 napja az egész testemen apró piros kiütések vannak, iszonyúan viszket és ma jutott eszembe hátha a Serenitytől van. Érdeklődöm, hogy tapasztalt valaki hasonlót?
jún. 14. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!