Szed valaki gyógygombát rosszindulatú daganatra /prosztatára/? Folyt.
Figyelt kérdés
Érintett van a családban prosztata betegségben. Kutakodtam, és olvastam a gyógygombákról, hogy nagyon sokan szedik és gyógyulnak tőle. Van tapasztalata valakinek és ha igen megírná?#gyógygomba54
2019. máj. 17. 17:44
1/11 anonim válasza:
Apámnak is volt. Ő a műtétet választotta. Meggyógyult. Még a kemót is megúszta. Tudom nem ez volt a kérdés. Bocsi.
2/11 A kérdező kommentje:
Mióta ez a válasz megjelent, azóta kipróbálásra került a gomba és nagyon-nagyon jó hatással van. Csak tudom/tudjuk ajánlani, hogy mennyire erős hatása van a gyógyulásra!!
2019. júl. 28. 21:54
3/11 anonim válasza:
Mondjuk nem derült ki mire szedte. Milyen stadiumban volt a beteg és milyen orvosi lezelést kapott és melyik gombacsomagot hasznaltátok mert többféle is van. Érdekelne
5/11 A kérdező kommentje:
A prosztatáról szólt a kérdés! Igen jól hat a betegségre. Hogyha nem hiszed irj be a youtube-ra Varga-féle gy.gombák, v. a YIYA- gx. gombák a fenti betegségre! V. kérdezz priviben!!
2019. aug. 5. 07:30
6/11 anonim válasza:
Köszönöm, de ha szükségem lesz segítségre, nem a Youtube-ra fogok felmenni, hanem elmegyek az orvoshoz.
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos, az ilyen hozzá állást nem fogja meggyőzni még az orvos sem! Persze, a dr.-hoz kell fordulni, de nem árt, hogyha valaki bajba kerül és van némi tájékozottsága! Bár a hitetlen embereket nem lehet meggyőzni! Minden jót, irány fejjel a fal felé!!!
2019. aug. 7. 22:23
8/11 anonim válasza:
Mégis miért kellene hinnem valamiben, amit semmi nem támaszt alá? Ne gyere most nekem Youtube-linkekkel, egyetlen tudományos cikket kérek, ami szerint a gyógygombáknak pozitív hatásuk van a rák elleni küzdelemben. Csak egyetlen egyet.
9/11 anonim válasza:
Én konkrét kérdéseket tettem fel, mert az én apámnak is vannak gondjai. Miért nem válaszolsz? Privátban is írhattál volna de azt sem tetted. Ez így valóban nem tűnik hitelesnek
10/11 A kérdező kommentje:
Üdv!
Irtam valakinek privátba választ a kérdésére, de sajnos nem reagált rá!
Nagyon szívesen válaszolok a kérdésedre, ird itt le és itt válaszolni is fogok rá!
várom a visszajelzésed! Minden jót!
2019. aug. 8. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!