Hallott valaki a Zinzino (dr Clayton) Omega-3 kiegészítőről, tapasztalatokról, vagy ez is csak egy profi módon felépített multi level becsapás?
Kedves Boxerben az igazi!
Senkinek sem tünteti el a rákos sejtjeit sem a Zinzino, sem más halolaj, erre csak azt tudom mondani, hogy Önt nagyon becsapták.
30 éves kutatás pedig maximum az omega-3 mögött van, sőt talán több is. Tudományos adatbázisokban kb. 30000 kutatás lelhető fel a témában. Ebből 1 db! olyan kutatás van, amelyben megemlítik a Zinzinot, melyet maga a Zinzino cég készíttetett, fizetett (ebből sejthető mennyire elfogult). :-)
Az orvosok pedig azért nem ajánlják a Zinzinot, mert semmi okuk rá, mivel kb. 100 olyan termék van a piacon, ami pontosan ugyanilyen halolaj és ráadásul reális áron adják.
Csak jelezni szeretném, hogy fél éve szedem a zinzinot, a bal kezem 3 ujját nem tudtam behajlítani izület probléma miatt. Nem azt mondom, hogy elmúlt tőle, de felgyorsította a krém hatását.
Ami az immunrendszeremet illeti a férjem koronavírusos lett, kórházban is volt most már jobban lett, kigyógyult belőle. Mellette a szomszédunk koronavírusos lett, később tudtam meg, hogy lázas volt, étvágytalan volt a tesztvételnél derült ki.mi dkettő esetnél szoros kapcsolatban ápolgattam őket. Én nem lettem beteg. Sem maszk sem védőpajzs nem volt rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!