Lacikiss kérdése:
Mit lehet tudni pillanatnyilag az 'adrenochrome'-ról ( "adrenokróm")? Mi az igazság a témában? Tehát, nem a hivatalos verziókra vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
The Elite’s Secret “Super Drug”....Sátánizmus...gyermekvér..
Ilyeneket lehet olvasni a neten
2019. febr. 14. 18:28
1/8 Doki860213 válasza:
Az adrenokróm egy vegyület. Az emberi vérbe kerül ki mikor félelmet érez. Másrészről az Elit mindent megad érte mivel ez a legtisztább állapotban pubertás kori gyermekek véréből tudják kinyerni. Egy előre megírt forgatókönyv szerint végzik ezeket a rituálékat ami olyan szinten fokozza fel a félelmet a gyermekben, hogy mikor elér egy kritikus pontot akkor kiengedik a vérét amiből isznak majd felpörögnek ettől. A sok eltűnt gyermek nagyrésze ezeknek az embereknek az áldozata! Ha többet akarsz erről tudni, ajánlom neked David Icke Ébred már az Oroszlán 3.rész Globális terv 24 perc körül!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos, ilyesmiket olvastam a témában, és nagyon nyugtalanított. Ezek szerint, viszont igaz lehet.
2020. márc. 22. 17:21
3/8 anonim válasza:
1: Szia!
Láttam egy képet, amiben ampullában volt ez a szer.
Ezek szerint nem csak a rituáléban fogyasztják, ahogy David Icke mondja, hanem forgalomban is van?... :-O
Vénásan használják?
Kik?
Miért?
4/8 anonim válasza:
2: Létezik egy "hivatalos verzió", ami szerint nem igaz?
6/8 A kérdező kommentje:
Bocs, pillanatnyilag sajnos el vagyok havazva, később visszatérek. Üdv!
2020. ápr. 3. 18:01
8/8 anonim válasza:
Ezt egy zsirdisznó politikus tudhatja legjobban, aki már jobban hozzászokott, mint a hazugságokhoz. Akinek sok pénze van, csak adrenokrómmal tarthatja karban az immunrendszerét. Mára ez Zelenszkyről is kiderült, gondolom nem az utolsó ilyen alak. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!