Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogyan győzzem meg barátnőm...

Hogyan győzzem meg barátnőm szüleit, hogy laktózérzékeny lánya nem attól van jól, mert szedi a Dr. Lenkei vitaminokat?

Figyelt kérdés
Abban egyetértek, hogy a vitaminok fontosak, de volt egy sanda gyanúm barátnőmmel kapcsolatban. Laktózérzékenységet állapítottak meg nála (nem ihat tejet, ill. amiben laktóz van), és kiskorában egy szelet kenyeret nem ehetett. Aztán később elkezdték tömni a Lenkeivel, és lassacskán abbamaradt. Azóta már ehet tejeset, igaz ha sokat eszik szintén megy a hasa, de érezhetően javult. Mivel gyanakvó vagyok, abbahagyattam vele titokban a csomag szedését, lassan már 3 hete, és egyáltalán nem ment a hasa, csak akkor, mikor amúgy is menne, tehát ha túl sok tejeset evett. A napokban megmondom szüleinek a kísérletet, csak nem tudom mivel győzzem meg őket. Nagyon elvakultan hisznek benne, mert szerintük attól nem megy már a hasa. :S Nem mindegy, hogy kiadnak-e fölöslegesen havi 5 ezret egy ilyen placebóra.
2010. jún. 27. 14:44
1 2
 11/13 anonim válasza:

Te teljesen hülye vagy már bocs! Mi a frász közöd van neked ahhoz hogy ki milyen vitamint vagy akármit szed? te fizeted? nem! akkor meg?? Komolyan mondom,nem hiszem el mennyi hibbant ember van. Nevetséges vagy!

A gyógyszergyárak érdeke nyilván az hogy az emberek minél betegebbek legyenek és ne gyógyuljanak meg sose! Lenkei megprobálta az emberek szemét felnyitni,persze h elkezdtek ellene ügyködni, be kell tiltani a termékeit stb..Miért? mert meggyógyulnának töle az emberek és ez nem jo a gyogyszeriparnak!! nem érdeke! persze hogy megprobálják bemocskolni.

Én naponta 1000 mg C-vitamint szedek, és a többi féle vitaminokbol is dupla adagot! Egészséges vagyok soha mégcsak náthás se vagyok!

2011. márc. 13. 19:52
 12/13 anonim válasza:
Szerintem meg nem PLACEBO!Én csak magamból tudok kiindulni!5 éve szedek vitaminokat,először Lenkei-alapot+Lenkei C-t!Túl drága lett az alapcsomag,egy ideje Multiprot szedek,az is jó,sőt szerintem jobb!A vitaminok szedése előtt mindig fáradt voltam,egy évben 3-4 torokgyulladás,mandulagyulladás,rossz vérkép stb.!Azóta semmi!Betegség szinte nulla,vérkép tökéletes,jól érzem magam!Talán ennyi...
2011. márc. 21. 23:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Vitamin, mint placebo? Elég vicces...
2015. jan. 20. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!