Mit csináljak? A koleszterin szintem 15! (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem eszek egészségtelenül (vagyhát igen de a másik véglet vagyok) szóval egy hónapja vagyok korházba anorexiával és a vérképem szerint 15-ös a koleszterinem!Gondolhatjátok hogy nem tömtem magam szallonnával szóval nem is értem!Mit tehetnék?2018. nov. 10. 20:02
1/5 anonim válasza:
Az étkezéssel bevitt koleszterin csak minimális hatással van a koleszterinszintre. A koleszterin túlnyomó részét a szervezet állítja elő a szükséges mértékben. Ettől függetlenül nem mindegy, mit eszel, de nem a zsíros, koleszterindús ételekben kell keresni a "bűnöst".
2/5 anonim válasza:
Ja és egy dolgot tehetsz: mivel kórházban kezelnek, bízd magad az orvosokra és egyél/igyál meg mindent, amit adnak neked. Gondolom, azért magas a koleszterined (és azért is vagy kórházban), mert elég ramaty állapotban vagy, vitaminhiány ésatöbbi.
3/5 anonim válasza:
Mozdulj !! 10 000 lépés naponta. Ez bizony 4-5000 m.
4/5 anonim válasza:
Hármasnak írom, van amikor 18 km-t is megteszek egy nap. Semmi köze, sem az elhízásnak, vékony vagyok, sem a dohányzásnak, soha nem dohányoztam.
5/5 anonim válasza:
Korhazban vagy! Kerdezz az orvosoktol! Fiatalabbat keres, aki meg nincs kiegve! Rengeteget dolgoznak, de ha latja rajtad, hogy gyogyulni akarsz, segiteni fog! Tartsd be mindent, s foleg mindent egyel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!