CBD Kenderolajról hallottatok már? Aki használja írna véleményt? Hatásai? Mellékhatásai?
Figyelt kérdés
#kannabisz olaj #CBD Kenderolaj
2018. okt. 22. 12:34
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az infót. Sokat küzdök vérnyomással is. Gondolom a szorongással függ össze.
2020. jan. 6. 16:03
12/13 dajk_75 válasza:
Szia,
Én már egy jó ideje szedem gyulladásos bélbetegségre és nekem borzasztó sokat segít. Teljesen levitte és megszüntette az állandó gyulladásokat a hasamban. Ez egy nagyon jó cikk összefoglalja, hogy mire kell figyelni a vásárlásnál és segít kiválasztani, hogy milyet válassz, mik a különbségek az olajok között. [link]
13/13 gwenny18 válasza:
Úgy tudom rengeteg mindenben segít, nekem például a migrénes fejfájásomat minimalizálta, de hallottam hogy komolyabb megbetegedésekre nagyon hatásos. Ha érdekel, én a HerbaWIN oldalról szoktam rendelni, korrekt árak vannak a többiekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!