Akném van kaptam egy gyógyszer de nagyon durva mellékhatásokat olvastam meg éri-e kockáztatnom? 20/F
Én is szedtem hasonló A vitamin származékot, semmi bajod nem lesz, max kicsit száraz lesz a bőröd +a szád. Ennyi.
Ès igen, a gyógyszertől fényérzékeny lesz a bőröd, de éppen ezért ősszel vagy télen adják , mert ilyenkor ennek szinte semmilyen jelentősége nincsen.
Tényleg segít , 5 hónapos kúra lett a vége (3-6 hónap javasolt), viszont több éves szenvedést oldott meg, csak azt sajnálom H nem találtam rá előbb egy ilyen hozzáértő bőrgyógyászra.
Tuti nem szedném be, több a mellékhatás felsorolás mint apám 10 gyógyszerénél xD
21/f
Én is hasonló cipőben jártam csak még a karom is olyan volt pluszban, és mindent tökéletesen rendbe hozott
A pattanások nem jöttek vissza , viszont a bőröm zsírossága miatt gondolkozunk a dokival egy második kúrán, H biztos ne legyen ezzel többet gondom az életben
2es voltam
Én is szedtem, igen a szám kiszáradt, használtam ajakbalzsamot, te is nyugodtan vegyél, nem gáz. A szemembe vettem műkönnyet, amúgy egyáltalán nem volt vészes. Egyetem miatt sokat ültem monitor előtt, így kicsit kellemetlen volt. A fényérzékenység meg annyit takar, hogy ha sokat akarsz a szabadban lenni, naptejezed főleg az arcodat, de ezt alapból meg kéne tenni. Nem véletlenül ősszel írják fel, ilyenkor nem szokott gond lenni. 2 éve hagytam abba, azóta gyönyörű a bőröm, a hajam is kevésbé zsírosodik.
A bőrgyógyászod pontosan tudja, hogy nálad nincs más lehetőség. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy csináld végig. Életem legjobb döntése volt.
Mellékesen én ennek egy olcsóbb változatát kaptam, Isotretinoin-Teva néven fut. Érdemes lehet megkérdezni róla a bőrgyógyászodat, mert hosszú távon ezreket takaríthatsz meg rajta. Mivel súlyhoz mérten adják, úgy tippelem neked legalább 14-5 dobozzal kell majd beszedned.
23/L
Nem....
Csak a szemszárazság miatt írta, H valszeg szükséged lesz szemcseppre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!