Piros mindig az arcbőröm, de nem pöttyökbe és csak az arcomon, nem fáj meg semmi de nagyon zavaró valakinek valami tippje? 15/F
Létezik egy vizsgálat porphirinre. Gyűjtött vizeletből nézik. A porphirinuria egy betegség féle, gyógyszerrel kezelhető.
Általában attól piros az arc, hogy vékony a bőr és átlátszanak a hajszálerek.
Nekem is piros az arcom ki lettem vizsgálva és nincs ez a betegségem. Mások meg sápadtak. Ez van, sose legyen nagyobb bajod
Nem tudom, hogy az eleve piros arcbőrre is hatásos, de én pattanásos voltam és miután elmúlt ez a korszakom, akkor maradtak utánuk piros foltok, amikre enyhén citromlevet raktam vattával.
Fontos, hogy tényleg csak keveset rakj az arcodra, és olyan citrom levet, amit te magad facsartál ki egy citromból.
Nekem a foltokra hatásos volt, nem tudom biztosra, hogy a te problémádra is jó lesz e, de szerintem megéri kipróbálni.
Elvileg hatnia kell, mert a citrom sav fehérítő hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!