Valaki próbálta mar Rigó Istvan holgyi tea keveréket? Sehol egy db velemenyt nem latok, csak a sajat forumjan.
Szia!
Most rendeltem Hölgyi teát, ma sze ittam meg az első pohárral, szívesen olvasnék róla véleményeket.
Üdv!
Kedves kérdező !
Én már saját tapasztalatom alapján is biztosan merem mondani, hogy manapság az egyik legcsodálatosabb gyógynövény keverék !
Én a magam részéről minden nőnek kötelezővé tenném az időszakos fogyasztását !!!!
Csodálattal adózóm Rigó Istvánnak, aki ennyire körültekintően, tudását megalapozva hozta létre ezt a teakeveréket.
A környezetemben ... aki elfogadja a gyógyteázást ... már 4 embernek segített.
Nemcsak cisztára és myomára kell inni. Nagyon profi módon "karbantartja" a hölgyek problémáit.
Én mindenkinek javaslom, hogy első lépésben probléma esetén ezt próbálja ki .... és természetesen utána forduljon orvoshoz.
Rigó István oldalán a teakeverékek alkotóeleme is fel van sorolva, így tudni lehet, mit iszunk.
Rigó Istvánnak köszönet !!!!!
És jó egészséget, kitartást további munkájához.
Tisztelt Kérdezô!!
Én próbáltam a Hölgyi teakeveréket 3 hónapon keresztül.
Egy nagyobb méretû ciszta volt a jobb oldali petefészkemen. Kelemes ízû tea, reggel és este ittam.
Sajnos a mûtét nem matadt el, 5 cm feletti cisztákat kivesznek...
Üdvözlettel, A.
Kedves 2. számú,
Hátha még erre is jársz.
Attól, hogy valami néhány embernek használt, ne tegyük már kötelezővé, jó?
Kedves utolsó!
A tea "reklámozója" volt a válaszoló akinek celoztad a kommented, ezert ajnarozta annyira. Ugyan ezt a szoveget olvastam máshol is, csak mivel senkit nem zavart hagytam.. :) ezek utan eszembe se volt kiprobalni a teát ennyi pénzért. Utalom ha hulyenek neznek ;)
Kedves #5/5, utolsó Kommentező. (bocsi, de máshogyan nem tudom szólítani)
Amit ír az nem igaz. Ezen az oldalon megjelent Kommenteket valódi teafogyasztók, saját tapasztalatuk alapján írták, akik nem "reklámozók" - ahogy Ön fogalmazott.
A máshol található gyógyulási történetek előzetes engedély alapján szintén valódi személyektől idézetek, melyeket én tettem közzé, az Ő előzetes engedélyeik alapján.
Kérem, hozzászólását a valóságra építse.
Mindannyian tudjuk, minden esetben öngyógyulás van, amit egy helyesen összeállított gyógynövényes teakeverék testi-lelki szinteken támogathat.
Figyelem! Gyógynövényes teakeverékünkkel (Hölgyi tea) és tanácsainkkal a szervezet testi-lelki öngyógyító és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.
Üdvözlettel, Rigó István
Kedves Hölgyek.
Itt olvashatnak véleményeket a Hölgyi teáról, amely össze van kötve a Google-ban megjelenő véleményértékelés oldallal, amit a felhasználók írtak.
Ugyanitt összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket is.
Mivel a gyógyulás nem csak egy teakeverék fogyasztásától függ, ezért az életmódtanácsokat petefészek- és mellciszták, mióma, endometriózis esetén itt olvashatják:
[link] eletmod-tanacsok-mit-tehetnek-a-holgyek-ciszta-mioma-endometriozis-eseten/
Figyelem!
Gyógynövényes teakeverékkel és életvezetési tanácsokkal a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást, valamint az esetleges gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.
Köszönöm a bizalmat és jobbulást kívánok!
Rigó István
fitoterapeuta természetgyógyász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!