Milyen Házi Fájdalomcsillapító módszerek léteznek? Fejfájástól hasfájáson át az izületi fájdalmakig mi az, ami bevált nektek?
Fejfájásra jó a feketekávé+bele valódi citromlé.
(Íze elsőre furcsa és szokatlan, de a gyógyszernek nem is kell jóízűnek lenni. Amúgy íze megszokható.)
Esetfüggő, de nálam meleg fürdő és diétázás a hasfájásra, friss levegő és sok víz, esetleg hideg borogatás a fejfájásra nagyon bevált. Ha alacsony vérnyomás miatt fáj valakinek a feje, jó lehet a kávé, tea is. Ja és az alvás is sokszor hasznos, ha éppen megteheti az ember.
Szeretem a gyógyteákat is, aszerint kiválasztva, mi okozza a tüneteket (ha van róla sejtésem).
Az izületi fájdalmakról nincs tapasztalatom.
Fejfájás: igyekszem megkeresni az okát, ami sokminden lehet, pl. nem ettem, eszek, folyadékhiány - inni, fáradt vagyok, pihenni, stresszes vagyok, megnyugodni, alacsony vérnyomás- nekem legtöbbször ez, kávé kóla vagy tea.
Hasfájás, köménymagos tea, vagy menta tea.
Dieta.. Napi 1 ora seta.. Nalam bevalt
Bar fejfajos nem vagyok de ha megis kisetalom... 47 evesen gyogyszer nelkul elek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!