Nem teszi tokre a furdokadat?
Figyelt kérdés
Buta kerdesnek hangozhat, de egy portalon azt olvastam, akinek nincs lehetosege eljarni szaunazni, de szeretne meregteleniteni a boret, mar az alsobb retegekbol is, az tegyen 1-1,5 kilo konyhasot a kadba es vegyen ulofurdot. De szerintetek ettol nem lesz baja a kadban a "zomancnak"?2010. jún. 4. 21:36
1/3 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz én is próbáltam már, mert a só elolvad.
2/3 anonim válasza:
A sótól? Miért lenne? Ha sósav lenne, még azt mondom, oké, de a sótól... Gondolj már bele, zománcozott edényekben hányszor forralnak sós vizet... Annak van baja? Akkor egy öntöttvas, vagy bármilyen kádnak miért lenne?
A sós fürdő tényleg jó, én is csak javasolni tudom.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, tudom, hogy butacskan hangzott, de uj a kad, es iszonyu feltem, de a fazek maradektalanul meggyozott:))))
2010. jún. 4. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!