Mi lehet a bajom és kihez forduljak ilyen esetben?
Tudom, mit érzel, én ugyanígy voltam már mindenhol, orvostól-orvosig de egyik sem mondott konkrét elváltozást, vagy gyulladást. Keresgettem a neten megoldásokat, valami gyógymódot. Véletlenül egy hirdetésre kattintottam, és mondom megnézem már, mert nincs veszteni valóm. Egy diagnosztizáló gépről írt, megnéztem a honlapjukat, és felhívtam őket, érdeklődtem az ügyemben. A doktornő ajánlott egy vizsgálatot. Elmentem, mert már nagyon kiváncsi voltam mi a bajom. Csak egy órát voltam bent, és kiderült, hogy semmi komoly bajom nincs, csak egy tisztítókúrát kell csinálnom, és 10 kezelésre elmennem.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett a válasz, de gondoltam megírom mindenkinek aki hasonló bajjal küzd. Azóta teljesen jól vagyok, könnyebbnek érzem a hasam, nincs puffadás érzet. Rengeteg méreganyag halmozódott fel a beleimben. De már vége. Nézd meg a honlapjukat, és szerintem te is próbáld ki, mert nagyon hatásos: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!