Ismer valaki olyan orvost/nővérkét aki intravénás nagydózisú C vitamint beadna?
Az nem semmi,és ez régen volt?
Nem véletlen, hogy Szent Györgyi Albert is olyan sokáig élt, ő folyamatosan emelt dózisban szedte. Nem mondom hogy csodaszer, de nagyon sokmindenre jó!!
És nagyon bízom benne hogy én is megtalálom azt a személyt aki segít nekünk!
Ha rák miatt kérdezed, akkor az egy átverés. Soha senki nem gyógyult ki a rákból C vitamintól. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor az orvosok is ezt adnák kemoterépia helyett.
"Rák megelőzése és kezelése
A daganatos betegeken végzett klinikai vizsgálatok nem mutatták ki, hogy a nagy dózisú C-vitamin jótékony hatású lenne. A C-vitamin számos kemoterápiás gyógyszer hatékonyságát csökkentheti."
#13: Az, hogy rákos vagy (amit egyébként sajnálok, és gyógyulást kívánok), nem jelenti azt, hogy szakértő is vagy. Ami pedig az orvosokat illeti - bár ők papíron azok - közöttük is sok a tabu, nézeteltérés, irányzat stb. 90%-uk kottából dolgozik, ők is csak az mondják, amit tanítottak nekik. Elég csak arra gondolni, hogy hányféle dolgot mondanak egy-egy anyagról, pl. a sóról. Keress rá: A halott orvosok nem hazudnak c. előadás szövegére. (Apropó, halott orvos: amikor apámtól rákérdeztem, hogy ezt a C-vitaminos dolgot miért nem hallottam addig, csak annyit mondott, h az orvosok idegenkednek tőle. Ez vmikor a 80-as években volt).
Az étrendkiegészítőkről meg annyit, h én tudok olyanról, ami működik. Három rákos beteg gyógyulásának (többek között jóanyáménak) voltam tanúja. Valóban nem olcsó, húzták is a szájukat az orvosok (apám is), viszont működik. 15 éve történt, és anyám azóta is köszöni szépen, jól van. Egyszóval: szép-szép az orvostudomány, de az orvos is ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!