Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ha homeos bogyót szedek,...

Ha homeos bogyót szedek, milyen fogkrémet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ugy tudom az erős mentolos fogkrémek nem jók, mert gátolják a homeos szer felszívódását. Tudnátok konkrét példát írni, melyik fogkrémet használjam?
2010. máj. 28. 22:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2010. máj. 28. 22:44
 2/14 anonim ***** válasza:
2010. máj. 28. 22:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Hiszen 1000000x hígítástú az eredeti anyag, mégis mi a halálnak a felszívódását gátolná?! Hát nincs benne hatóanyag...
2010. máj. 28. 23:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Tök mindegy.
2010. máj. 28. 23:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Azt hittem, ezen az oldalon van pár hozzáértő....meglepődtem, hogy nincs. Köszönöm az első értelmes választ. A mentolos szerek használata tilos homeos szer szedésekor, mert akkor semmit nem hat. Ezért mertem kérdezni, többet itt nem fogok.
2010. máj. 29. 08:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Elmexnek van pl ilyen fogkrémje.

Amúgy tényleg tök mindegy, mert semmi nincsen a készítményekben csak tejcukor, de ha annyi pénzed van akkor csak pazarold el ilyen áltudományos hülyeségekre.

2010. máj. 30. 15:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Inkább szedek homeos bogyót alvásgondra, mint altatót. Köszi az elmex ötletet!
2010. máj. 30. 15:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is többször szedtem homeopátiás gyógyszert,mondjuk más fajtát,de az mellet se szabadott mentolos vagy csípős dolgokat fogyasztani.Én akikor váltottam ki a gyógyszert akkor a pénztáros kérdezte,hogy van e hozzá megfelelő fogkrémem.Ő ajánlott 2 félét,ami direkt az ilyen gyógyszerekhez való...de a nevét már nem tudom=) Viszont a gyógyszertárban kérdezd meg,biztos fognak ajánlani neked is.
2010. máj. 31. 00:28
 9/14 anonim válasza:
Lányom is szedett homeopátiás bogyókat fél évig. Valóban nem szabad mentolos fogkrémet használni ekkor. Biztos tudod, csokoládét sem szabad, és olyan élelmiszereket sem, amelyekben tartósítószer van. Kislányom évekkel ezelőtt épp decemberben kezdte, borzasztó volt neki, mert a két ünnep is beleesett, és imádja a csokoládét. Egyébként allergiára szedte, teljesen nem gyógyult meg, de sok mindenre már nem allergiás. Sok sikert.
2010. máj. 31. 15:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én is az elmex-nek láttam. Árba talán 800-1000 Ft körül van.
2010. máj. 31. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!