Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen fogkrémet ajánlotok?

Milyen fogkrémet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olyan fogkrémet keresnék, ami rendszeres fogmosással kielégítő hatást nyújt és kapható a Rossmann-ban :DD Tapasztalat valakinek?
2010. okt. 20. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

hát... izé... :) ha csak simán egy fogkrémet keresel, ami mindenható, akkor Elmex, ha érzékeny a fogad, akkor Sensodyne (ez a legjobb, a fogorvosom osztotta meg velem ezt a kis "titkot")

Egyébként ha helyes a fogmosási technikád, akkor majdnemhogy mindegy, de javaslom a fogselyem használatát, én az OralB-t szeretem, meg szájvizet, abból még nem tudom, melyik vált be nekem, most a Listerint tesztelem, de nagyon brutál, valóban robban :)

Ja és használj puha sörtéjű fogkefét!

2010. okt. 20. 19:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak az Elmexet ajánlom!

Nem fogok itt regélni róla, ha kipróbálod majd tapasztalod legkésőbb az első tubus elhasználása után..

Ráadásul a Tescoban hamarosan leakciózzák, 3 tubussal adnak 1200 ért, én bevásárolok belőle az tuti!

Remélem a zselé is lesz akciós vmikor..

2010. okt. 20. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, de a zselé azért van, mert extra adag fluort tartalmaz, és elég heti egyszer használni?

Amúgy eddig én is csak Elmexet használtam, tegnapelőtt voltam fogdokinál, ő javasolta, hogy egy fogmosást Sensodynevel, a többi maradhat Elmex, bár én ledörzsöltem az egyik fogam felszínét, így érzékennyé vált, ezért javasolta a Sensodynét. Az Elmexszel én is meg vagyok elégedve. Egyébként azt vettem észre, hogy az Elmex-használók általában fogselymet is használnak :)

2010. okt. 20. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
19:48 és 20:26 voltam :)
2010. okt. 20. 20:27
 5/13 anonim ***** válasza:

Visszaolvastam, és elég furán jött le :)

A heti egyszert úgy értettem, hogy a napi fogmosásaimat intézem a hagyományossal, de kijelölök egy napot, amikor pl az esti fogmosit zselével végzem?

2010. okt. 20. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
ha fáj, akkor a paradontax elintézi kis időre (pl. nekem most gennyes a fogam ) ezért jöttem fel megnézni mit ajánlanak a gennyes fogra hogy elmúljon :P
2010. okt. 20. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is Elmexet használok, legalább 8 éve.

(A zselét hetente 1x kell használni, fogmosás után még egyszer fogat mosol vele, kiköpöd, de nem öblítesz. Biztos hatásos, de én nem használom, számomra borzasztó íze van. :)

2010. okt. 20. 21:28
 8/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

a fogselymet és szájvizet még sosem használtam :o :D jelenleg colgate max white fogkrémem van, ezért szeretnék újítani xd

2010. okt. 20. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
21:28 köszi
2010. okt. 21. 18:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Csak ELMEXET NE!!!!!!! patkanymereg!!!! Rengeteg orszagban betiltottak es ra is van irva, hogy gyerekeknek nem lehet hasznalni!!!!!!normal fogkrem!! nem a fegkrem a lenyeg, hanem a fogmosas technikaja!!
2010. okt. 22. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!