Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Vény nélküli gyógyszer van...

Vény nélküli gyógyszer van hipertóniára?

Figyelt kérdés
Magasvérnyomásra.
2010. máj. 27. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Homeopátiás egészen biztos van. Patikus segít.
2010. máj. 27. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Például a fokhagyma és a vörösbor. De miért kell vény nélküli?
2010. máj. 27. 22:01
 3/7 A kérdező kommentje:
mert a házi orvosom nem ír fel semmit, de munkahelyen a doki meg anélkül nem nagyon enged dolgozni... szóval valamit szednem kéne.
2010. máj. 28. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát írass fel valamit a munkahelyi dokival.

Egyébként a sör is jó.

2010. máj. 29. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha patikus normális és tanult az egyetemen akkor homeos szert nem fog ajánlani.

Ha magas a vérnyomásod menjél el egy kardiologushoz. Ők értenek hozzá ez a dolguk.

2010. máj. 30. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Fehér fagyöngy tinktúrának nézz utána :)
2010. máj. 31. 23:19
 7/7 A kérdező kommentje:
na voltam dokinál.. ugye költözes volt, atvetettem magam ide. rendes volt a doki, nem ugy mint a regi haziorvos, mondtam neki mi a helyzet a vernyoasommal (hazidokim a regi, soha meg se emlitette, hogy kene szedjek valamit, mikor dolgoztam üzemorvos irt fel csak gyogyszert..) az uj dokim, egyböl kérdezte van -e kedvem menni tüdőszürőre, meg laborba :) mondom persze, érdekel mi van "bent". a vérnyomásomra meg rögtön kettő gyógyszert is kaptam, egy Nevotens 5 mg, meg egy Arbartan-t. talán most már nem lesz gondom a vérnyomásommal..
2010. júl. 28. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!