Hallott már valaki a LIZIN immunerősítő hatásáról?
Nekünk herpesz ellen bevált, náthára még nem használtuk.
5 év óta alkalmazom a lizint különböző bajaimra. Az első időkben alig lehetett hozzájutni mindenki kétkedve fogadta. Mint gyakorló nagyszülő, ősztől tavaszig minden ovis-sulis vírust elkaptam, csak nem gyógyultam ki egy hét alatt, mint az unokák. Ekkor olvastam a lizinről. És kezdtem el alkalmazni. Az időben elkezdett lizin kúra, nem is engedi kifejlődni a betegséget. Ahogy igaz ez a herpesz-stop hatás, ugyanúgy igaz a náthára, vagy influenzára is.
Azt nem értem, miért nem ismerik. Miért nem ajánlják?
Ezek szerint te már tapasztaltad, hogy működik.
De nem mindenkinek lizinhiányos ám a táplálkozása. A hiány leginkább azokra jellemző, akik sok gabonát, és kevés állati fehérjét és/vagy hüvelyes zöldséget fogyasztanak. Nekik jól jöhet a pótlás, bár én tabletták helyett inkább valódi ételből vinném be.
Másrészről az immunrendszer megfelelő működése nem csak az aminosavak megfelelő bevitelén múlik. Vitaminok, nyomelemek, napsütés, megfelelő lelkiállapot - ezekre is szükség van. Valakinek ez, valakinek az hiányzik.
Mindenesetre köszönöm a hasznos tippet.
Itt az őszi időszakban nagyon sok anyuka küzd különböző légúti fertőzésekkel, a gyerekek betegek, a szülőknek pedig muszáj munkába menni.
Ha csak egy kicsit is segítheti a gyógyulást, vagy megelőzhetjük a kellemetlen tünetek kialakulását, már az is nagy előnyt jelent.
Sajnos nem tudunk annyi lizint a táplálkozással bevinni a szervezetbe amennyit kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!