A köpölyözés kiszedi az izomcsomókat?
Csomós a hátam és a masszázst nem szeretem mert csikis vagyok és van ez a köpölyözés amit sok sportoló (úszó) használ.
De ez segít a csomók eltávolításában?
A köpölyözés nem szedi ki az izomcsomókat, mert egészen másra való. Az izomcsomók begörcsölt, gyulladt helyek. Javaslom, hogy valamilyen diklofenák tartalmú kenőccsel kend be, vagy hasonló hatású tapaszt tegyél rá.
A köpölyözés vér levétel a vénás érből. Hirtelen lecsökkentheti a vérnyomást, vagy a vérhiány miatt fokozhatja a vörösvértestek képződését.
A köpölyözés szerintem abból áll hogy valamilyen lánggal kiégetik a köpölyözésre használ üreges eszközből az oxigént és az rátapad ettől a bőrre és ott vérbőséget okoz.
Nem hiszem hogy a régi borbély általi érvágásra gondoltál mert ott a "rossz" vért csapolták le az ispotályban.
Próbáld ki a D-vitamint jót tesz az izmoknak. Az Indometacinum gyulladásgátló készítmény ez is segíthet.
A 3%-os 1 dl vízhez 3 tabbletta hidrogén-peroxidos borogatás napi 2x 20 perc is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!