Milyen íze van az Aloe Vera gélnek?
Figyelt kérdés
Mert rendeltem, és inkább savanykás, olyan laza citrompótló íze van. Azt mondták, hogy keserűnek kellene lennie. Azt kaptam, amit rendeltem? Megbízható helyről szereztem, csak az íze ami érdekel, hogy ti milyennek éreztétek.2010. máj. 26. 14:49
1/4 anonim válasza:
én régen ittam natúr aloevere gélt, annak olyan szerintem kicsit grape fruit íze volt
2/4 anonim válasza:
A natúr aloe vera gél teljesen ízetlen. A levél külső zöld rétegétől lehet keserű, de azt a komoly gyártók nem keverik bele a gélbe. Az alapanyag színtelen, ízetlen kocsonyás anyag. Ízesíteni szokták, pont a semlegessége miatt. Ha nem érzel keserű ízt, akkor valószínűleg tiszta gélt vettél, amit ízesítettek.
3/4 anonim válasza:
szerintem nagyon sz*r,már bocsánat a kifejezését :D
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Tenyleg komoly megbizhato cegtol rendeltem, azert hianyoltam a mindenki altal emlegetett keseru izt. Akkor orulok, hogy jo minoseget kaptam.
2010. máj. 26. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!