Akupunktúrával lehet valamit gyógyítani? Milyen hatásai lehetnek? Van valakinek bármilyen tapasztalata az akupunktúrával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 14:55
11/12 Newmi1 válasza:
Az akupunktúra a legjobb gyógymód ami létezik. A kínai orvosom mindig azt mondta "itt nincs mellékhatás csak hatás van". Hogy a kezelések kinek használnak jobban neked vagy az orvosnak (5e/alkalom, min. 10 alkalom = 50e), azt nem igen lehet előre látni. Ha öröklött a problémád, azt ö sem látja előre, csak a kezelések hozzák meg a felismerést. Az orvosnak mindenképpen sikeres a te kezelésed, de hogy neked is, arra nincs előre bizonyosság!
12/12 Együttérző válasza:
Az akkupunktúra rendkívül hatásos, ha jó szakember végzi (lehetőleg orvos, én egy neurológushoz jártam).
Az alábbi problémáimon segített: pollen allergia, orrcsepp függőség, migrén, szorongás, étkezési zavar, alvás problémák, emésztési gondok. Mindenkinek csak ajánlani tudom az akkupunktúrát. Aki nem bírja a tűszúrást válassza a lézerakkupunktúrát. Egy-két alkalom nem hoz gyógyulást, ezt fontos tudni. Érdemes rendszeresen járni, amíg formába kerül az ember (heti 1-szer). Később elég havonta 1-2 alkalom a tünetmentesség fenntartásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!