Akupunktúrával lehet valamit gyógyítani? Milyen hatásai lehetnek? Van valakinek bármilyen tapasztalata az akupunktúrával kapcsolatban?
Akupungtúrával nagyon sok mindent lehet gyógyítani. Alig 5000 éves tapasztalat áll mögötte. Hozzáértő Kínai mestertől vagy annak tanítványától, orvostól érdemes elfogadni segítséget e témakörben, aki ezzel konkrétan foglalkozik. Egy időben saját magamat is kezeltem tűvel, de csak olyan pontokon és kombinációban, amiről biztosan tudtam, hogy nem ártott. Ugyanúgy tű nélkül akupresszúrával (nyomás) vagy tű nélküli stimuláló eszközzel, felszíni meridiánkezelésekkel is érdemes foglalkozni. A mélyebb hatásokat azonban tűvel és moxával érik el ősi módon, de nagyon kevesen értenek hozzá. Mondjuk én orvosoktól és szakemberektől tanultam pár évig, ezért tudom ezt. Sok olyan betegség, tünet van, amit szerintem csak akupungtúrával lehet hatékonyan gyógyítani. Azonban egy ember energiarendszerébe és öngyógyításába belenyúlni csak úgy, felelőtlenség. Fordulj mindenképpen olyanhoz, aki konkrétan tudja, hogy mit csinál.
Sok sikert
Rendben és köszönöm a válaszodat!Nem tudod véletlenül,hogy hol tudnék találni egy ilyen gyógyítót?Gondolom azért lehet így nevezni őket...
Még egyszer köszönöm!
Amiben hatást tudtak kimutatni az a fájdalomcsillapítás, de érdekes módon teljesen mindegy volt hogy hova szúrták a tűket . Akupunktúrás pont vagy teljesen random módon szurkálás esetén is ugyanaz a hatás jött ki.
Szóval a lényeg az volt , hogy szúrjanak.
Ha valaki fájdalomcsillapításra megpróbálja az szerintem még OK , de azért egyebekre nem nagyon merném ajánlani.
Kedves kérdező!
Nagyon sajnálom, amikor ilyen buta válaszokat kapsz, mint az utolsó hozzászóló. A hozzászólás írója biztosan orvosi és gyógyászati végzettségű, tele tapasztalatokkal, hogy csak ilyet ide böffent az oldalra. Nyugodj meg az akupungtúra hatékonyságát illetően. Nem is értem, hogy ilyen témában minek szólnak hozzá olyanok, akik nem értenek az adott témakörhöz. Bocsánat, de ez nagyon ki kívánkozott belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!