Mit tudok csinálni a köhögéssel?
Figyelt kérdés
Már egy ideje köhögcsèlek. Ingerel A köhögés és slejmet köhögök fel Szóval nem olyan mintha beteg lennék, de még is köhögök.
Mitől lehet?
Mit tanácsoltok?
Orvosnál is voltam..
Allergia lehet?
2017. júl. 25. 13:36
2/4 A kérdező kommentje:
Amikor bp n voltam hogy a levegotol
De most kulfoldon vagyok
Vmikir elojon vmikor nem.
Ingerel es akkor kohogok de ha feljon utana nem kohogok
2017. júl. 25. 18:19
3/4 idrzsupos válasza:
Orvosnál voltál- mit csinált? A jelek szerint allergiával kapcsolatos vizsgálat nem volt. Mit vizsgált egyáltalán? Megvizsgált? Más tünet nincs? Függ testhelyzettől a köhögés vagy a köpet felszakadása? Milyen színű? Más tünet nincs? Nem fulladsz ki hamarabb? Dohányzol? Szedsz valami gyógyszert? Álmodból felkelt a köhögés? Nappal esetleg rosszabb? ....és egy vagon kérdés, meg vizsgálat kéne- ha nem volt. Hőemelkedés? Szemviszketés? Orrdugulás? Fogamzásgátló? ???
4/4 A kérdező kommentje:
Nem dohanyzok
Nem fugg a testhelyzettol
De be rekedek es krakogok neha.
Feher szinu illetve atlatszo
Volt allergi vizsgalat
Nehany virag de most kulfoldon vagyok (azsia) ittis van...
2017. júl. 31. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!