Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Kérdezem, hogy csontritkulásra...

Kérdezem, hogy csontritkulásra milyen természetes "dolgokat" szedhetek a gyógyszeres kezelés mellett?

Figyelt kérdés
Rendszeresen tornázom,szenvedélyem nincs.
2010. máj. 20. 22:29
1 2
 11/11 magdi55 válasza:

Sziasztok!

Most bukkantam erre az oldalra,örülök a hasznosnak tűnő tanácsoknak.Sajna -2.8 a csigolyák csontsűrűsége a derék tájon.Pedig ettem Tovitát,más Kálcium készítményeket,felváltva.Most kaptam spec.pótlót,de nem bírja a gyomrom/Evistát pl./ D vit 1000 kell.

Olvastam a mákolajról,most azt eszem naponta 3-4 kávés kanállal/ételbe,salátába/.Kezdek Nordik Walkingozni is,állítólag nagyon hasznos/reumatológus mondta/ Most olvastam erről a vibrációs módszerről -Flabelos?-ha igaz,az is jó.Kell tenni valamit,h ne romoljon legalább,de jó lenne,ha javulna. Szívesen olvasok hasznos,már bevált természetes gyógymódról.

Köszönet a segítségért előre is.

Üdv: Magdi

2013. júl. 1. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!