Kérdezem, hogy csontritkulásra milyen természetes "dolgokat" szedhetek a gyógyszeres kezelés mellett?
A gyógyszeriparban dolgozó egyik ismerősöm elmondta, hogy a patikában lévő készítmények annyit tudnak tenni a csontritkulással, hogy vagy lelassítják, vagy pedig megállítják, de NEM TUDNAK BEÉPÜLNI!!! Én találtam a nagymamámnak egy olyan alternatív módszert, amivel BEÉPÜL az ásványi anyag, és leletem is van az eredményről. Úgyhogy van olyan készítmény, ami nagyon jó, csak nem patikai méregről van szó. Mivel itt elméletileg "tilos a reklám" bár a Ca Sandoz is reklámnak minősül véleményem szerint, e-mailben tudok segíteni, de akkor írd/írjátok bele, hogy csontritkulás.
Remélem tudtam új infót adni.
Üdv
N
Kedves N!
Köszönöm a válaszodat.Privíben megírtam az "imil" címemet,
érdekel a csontritkulás természetes gyógyítása.
Üdv.és köszönet:M
az iwiwewn kaptam ezt kiprobalhatod:clubbok üzenetébe érkezett:Örömmel tudatom Veletek, hogy a csontritkulásom eredménye javult, bár úgy tudom ez nem szolott megtörténni!
Ezt három homeopátiás gyógyszernek köszönhetem! GOOGLE-ban nézétek meg mit jelent ez a gyógymód!
calcium fluorátum 9ch ...tovább »
calcarea phosphorica 9ch
calcium carbonicum hahnemanno 9 ch
A 9 ch fontos, mert ez a hatóanyag tartalmát jelent a golyócskáknak, amit elkel szopogatni a nyelv alá téve mindegyiket heti 2X5-ős adagban. Előtte, utána nem szabad fél órán át enni, inni!
Ha folyamatosan szeditek érdemes homeopátiás fogkrémet venni, mert a mentol semlegesíti a hatását!
Remélem Nektek is segíteni fog!
Már 40 éves kor felett érdemes lenne elkezdeni a nőknek és nem szenvednének annyian a csontritkulástól!
4 eredményem közül már három a határon belül van!
Persze aki már gyógyszert szed az azt ne hagyja abba, de úgy is segít!
Remélem segítettem! Anikó
Szijóka Anikó!
Köszönöm a válaszodat és áttanulmányozom a homeopátiát,
különben nagyon érdekel.
Szív.üdv.Magdi
Köszönöm mindenki válaszát,bármilyen tapasztalatot szíve-
sen várok.
Szia! 1/2 kg mák (bio), egy 7 dl üveg termelői méz, kb. 1,5 dl. tisztított víz. Ezeket összeforralod, (ha felforrt utána lassan forralni) kiszeded kis üvegekbe, ha kihűlt hűtőbe tenni. Reggel éhgyomorra 1 ek. és este vacsi elött 1 ek.
TELES KÁLCIUM PÓTLÁS!!!!!!!!!!!!!! Ez tuti recept!
Szióka!
Köszönöm a mákos tuti receptet,hisz régi természetes dolog.
Szeretem a mákot és élek vele.
Üdv:M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!