Fejbőr vizsgálaton voltam, demotex átkát kerestek de nem találtak, viszont 16ezerért adnának gyógynövényes tonikot ajándék két samponnal, szerintetek megvegyem? (nincs vélemény róla) vagy vegyek nizoralt seborreára?
Nem szabad nekik bedőlni. Drága vackokat árulnak, amik semmit se érnek. Aranyárban van minden, reklámfogás csak az egész.
A seborreára vannak nagyon jó termékek, méghozzá szuper olcsón... Nem aranyárban.
"hajmosásnál felkaparom a körmömmel a faggyút" Ezt zsíros korpának hívják, a seborrhea esetén már sebek is vannak a fejbőrön.
Zsíros korpára fejbőrtisztító való, de ha sebes is mellette a fejbőröd, akkor először azt kell rendbe tenni, mert a fejbőrtisztító alkoholtartalmú és a sebeknek nem igazán jó.
Babasampont vegyél, hajmosáskor hígítva tedd föl MINDIG és cseppents bele kb. 5 csepp teafa illóolajat, vagy kb. 10 csepp grapefruitmag kivonatot. Emellett pedig szedjél magnéziumot, az is regulálja a fejbőr faggyútermelését.
Ezeket egy nem kókler, nem lehúzós hajgyógyásztól tanultam, nekem beváltak alapként, és erre megyek rá már később a fejbőrtisztítóval. Ha érdekel, megadom az elérhetőségét, ha nem, akkor is kipróbálhatod a fent írtakat, ártani nem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!