Gyógynövényes nyugtatót mennyi ideig lehet szedni büntetlenül?
2 évig szedtem nyugtatót,majd leszoktam(inkább csak tűrök),de sokszor nem bírom feldolgozni a stresszt és ilyenkor szedem.Általában alvás előtt van problémám.
Heves szívdobogás,pánik érzés,elalvási nehézség.Minden komoly választ köszönök.
Szerintem az a "se nem árt, se nem használ" kategória, ezért bármeddig szedheted. Esetleg magnéziumot szedhetsz mellé.
Én ilyet szedek:
Ez segíthet a stresszt kordában tartani, elmúlnak a heves szívdobogások, pánikrohamok. És nem ártana mozogni, sportolni valamit. Például a kerékpározás testnek és léleknek is felüdülés.
Ha nem javulna a helyzet pár hónap alatt, akkor feltétlenül kérj orvosi segítséget.
ma 11:38
Borzasztó nagy a tűrőképességem!Voltam háziorvosnál és írt fel nyugtatót.Ha nagyon gáz a helyzet(mint tegnap is)bevettem,de nem szeretnék visszaszokni rá!!
A stressz ellen bármilyen nyugtató csak a tünetre hat, és nem az okra.
A leghelyesebb, ha az ember immúnissá teszi magát a tartós káros stressz hatásai ellen. Hogyan? https://www.youtube.com/watch?v=IWxZ1tG0FQA
A relaxációról:
Ma már lehet fittnesz welnesz helyeken havi bérletet venni elfogadható áron.
Szaunázz hetente 3x megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlás mellett. Szauna + pezsgőfürdő csodákat tud tenni a stresszel
Kémiai nyugtatók függőséget okoznak, a macskagyökeret addig szeded amíg akarod de pár hét alatt hozzászox
A jó levegő és a mozgás bizonyos szintig tényleg segít.Fizetős dolgokra nincs lehetőségem.
A nervenpflege nevű tablettára az orvosom azt mondta,hogy 1 doboznál többet nem szabad elszedni,meg nem is segít.(tényleg nem segített)
Köszönök minden segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!