A Germán Gyógytudománnyal van valakinek tapasztalata? Érdemes a tréning oktatáson részt venni? Dr Budai László Károly segítsége hozott már valakinek gyógyulást? Dr Ryke Geerd Hamer felfedezése megállja helyét gyakorlatban?
Gyakorlatban segített ez már vakin? Olyanok hozzászólását kérném főleg, akik részt vettek már ilyen oktatáson, tréningen vagy személyes konzultáción.
Válaszotokat előre is köszönöm.
4 éve ismerem a germán gyógytudományt. Nagyon sok nyavalyámtól megszabadultam. Kezdjem a köszvénnyel. 10 évig kemény diétán éltem. Kedvenc ételeim, hogy italról ne is beszéljek, meg voltak tiltva. Még így is 2-3 havonta jelentkeztek a köszvényes rohamok. Ilyenkor egy hétig nem tudtam lábra állni. Nagyon kemény idő volt. Budai doktor előadása után, mikor megértettem a betegségem okát többet nem jelentkezett. Pedig a hivatalos orvoslás szerint a köszvény tünetmentesíthető, de nem hyógyítható. Ennek ellenére 4 éve gyógyult vagyok, megeszek, megiszok mindent, ami jólesik és semmi bajom.
Soroljam még a VOLT betegségeimet? :) Volt néhány! Sokat fájt a bokám, helyrehoztam. A térdem miatt lemaradtam minden túráról, most annyit gyalogolok, amennyit akarok. A csípőizületeimmel is gondom volt hosszú ideig. Az is már a múlté. A gyomrommal, májammal is voltak problémák, ma már tökéletes. Laboreredmények igazolják. A jobb vállamba olyan fájdalom volt, hogy az autó csomagtartójából nem tudtam egy 2 literes palack vizet kiemelni. Egy pulcsit segítség nélkül nem tudtam levetni. Ez is megszunt. A feleségem hetente 2-3 alkalommal kellett a nyakamat maszírozza, annyira fájt. Már rég nem kell tegye.
Gondolom, elhiszi ezek után, hogy ez a gyógytudomány igenis hatásos. Igazából nem is kell elhinni, ki kell próbálni. Volt,ami nagyon könnyen ment, volt, amiért keményebben meg kellett dolgozni és még van megoldani valóm. De ha az ember megérti, hogy mi az oka a betegségének, már csak rajta múlik a gyógyulás.
Kedves Gyuri! A máj problémák mögött milyen konfliktus állhat?
Köszönöm ha válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!