Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Milyen csodaszereket ajánlanát...

Milyen csodaszereket ajánlanátok a kemóterápia idejére és utána hogy a ráknak ne legyen esélye se ki újulni máshol?

Figyelt kérdés

Sziasztok.3hete műtöttek petefészek rosszindulatú

daganattal 25éves lány vagyok gyermekem nincs..ki vették mind 2 petefészket és méhet így azt mondta az orvos mivel fiatal vagyok és sikeres műtét lett van esélyem a teljes gyógyulásra

a de biztosat nem mondhatnak ők sem hisz nem istenek..kemót meg előzés képp kapni fogok amúgy 3.stádiumban vagyok a szövettan eredménye alapján,de mivel sehol nem volt áttét ezert remenykedek!Volt hasonló helyzetben valaki ?

Milyen vitaminok vannak amiket mennétek ajánlani bátran... Flavinról hallottam . Bérescseppet ajánlották. és hallott már valaki a Cannabis olajról? Ha valaki szedte segítsen már nekemót honnan szerezhetek be! Esetleg a Dávid Tamás féle Trópusi Teakeverék be vállt valakinek?

2017. máj. 5. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Először is jobbulást! Off: szabad kérdezni mik voltak a tünetek, nem mentél esetleg dokihoz időben?
2017. máj. 9. 15:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Szia. Hát én jártam minden evben de a petefészkekre meg nincs szűrés .. :( puffadtam ,tejtermékéktől ment a hasam akit velem egynap műtöttek ugyan evvel ment meg ő ki is tapintotta a daganatot :( nekem kontrasztanyagot kellett inni és CT mutatta ki be mentem sürgősségi kivizsgálásra és ott !
2017. máj. 10. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Amit az orvos ajánl. Semmi mást.
2017. máj. 21. 23:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmi mást ne szedj, csak amit az orvos mond. A Dávid Tamás-féle szélhámosokat pedig kerüld el nagy ívben.
2017. aug. 28. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!