Milyen csodaszereket ajánlanátok a kemóterápia idejére és utána hogy a ráknak ne legyen esélye se ki újulni máshol?
Sziasztok.3hete műtöttek petefészek rosszindulatú
daganattal 25éves lány vagyok gyermekem nincs..ki vették mind 2 petefészket és méhet így azt mondta az orvos mivel fiatal vagyok és sikeres műtét lett van esélyem a teljes gyógyulásra
a de biztosat nem mondhatnak ők sem hisz nem istenek..kemót meg előzés képp kapni fogok amúgy 3.stádiumban vagyok a szövettan eredménye alapján,de mivel sehol nem volt áttét ezert remenykedek!Volt hasonló helyzetben valaki ?
Milyen vitaminok vannak amiket mennétek ajánlani bátran... Flavinról hallottam . Bérescseppet ajánlották. és hallott már valaki a Cannabis olajról? Ha valaki szedte segítsen már nekemót honnan szerezhetek be! Esetleg a Dávid Tamás féle Trópusi Teakeverék be vállt valakinek?
Bár Én nem szedtem, tehát nem tudom mennyire hatásos, de ez egy teljesen megbízható oldal. Nézz körbe!
Azt tudom tanácsolni, hogy egyél minél változatosabban, és egészségesebben. Fogyassz minél több lúgosító zöldséget, mint pl.paradicsom. A Béres cseppről is hallottam, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!