Kiderült, hogy PIKKELYSÖMÖRÖM van. Hogyan gyógyíthatom természetes módszerekkel?
Nekem két dolog segített sokat, az egyik a rendszeres sófürdő.. megfigyeltem, hogy mikor tengernél nyaralok csillapodnak a tüneteim, úgyhogy modellezem a dolgot, 1kg (adalék mentes erdélyi só teszko 129ft) só 1 kád kellemesen langyos vízbe aztán abban áztatom a fejemet heti 3* 20-30percet,
A másik pedig a hazai orvosoknál csak 1-2 éve terjedt el, és még mindig csak kevesen figyelnek rá, van egy demodex nevű atka ami a problémás fejbőrön nagyon el tud szaporodni, szabad szemmel láthatatlan mikroszkópikus kis lények, de kisfiam 3000ft-s játékboltos 100*-os nagyításos mikroszkópján gyönyörűen láthatóak... nos mióta olyan samponnal mosom a halyam, ami segít kiírtani ezeket a kid mocskokat és mellé a sófürdő, de fontos, hogy a kettő ne egy napon legyen, azóta szinte teljesen tünetmentes a fejbőröm.
Az egy nagy igazság, hogy ami másnak használ, az neked vagy igen, vagy nem.
Nekem a fejbőrömet gyönyörűvé varázsolta egy gél, de ehhez az kellett, hogy szabadnapom legyen, nyáron, vagy meleg lakásban, mert a gél három kezeléstől volt igazán hatásos, és bármilyen tüsi haja van az embernek, ez összesen 3 óra nedvesség a fejen. És persze egy hét múlva kezdett visszajönni.
Olvasgass az Index ezen topicjában
ott elég szó esik a demodexről.
A gél nevét elküldöm magánban. Jelszó továbbra is az, hogy ami valakinek használt, az másvalakinek vagy használ, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!