Milyen tapasztalataitok vannak a szerzetesek körtéje fogyasztását illetően? Milyen adagolásban fogyasztandó?
Kérdező, egyébként még mielőtt a százalék jelentését lebecsülöd, nézd meg ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__alternativ-gyogyitas..
Ez a 29%-os ugyan az mint itt. Ennél a kérdésnél konkrétan egy sav fogyasztásának tulajdonít pozitív hatásokat (amit még pl. üzemanyagként használnak, meg elhalt emberi szövetek lemarására) :D Mondjuk szerencsére annyira hígítva, hogy ne okozzon különösebb bajt.
"Ennél a kérdésnél konkrétan egy sav fogyasztásának tulajdonít pozitív hatásokat (amit még pl. üzemanyagként használnak, meg elhalt emberi szövetek lemarására) :D"
Ezt a dezinformálást, amit művelsz........
Te egy menthetetlen ember ki tulajdonított pozitív hatásokat egy sav fogyasztásának?
Te azt sem tudod mi az a hidrogén peroxid.... És milyen célra használják fel az egészségügyben és a gyógyászatban.... 3%-os hidrogén peroxidról van szó te marha nem tömény savról....
Kérdező ez egy ügynök troll nem érted meg???
Nyisd már ki az elméd légyszíves....
De most már megint mit linkelsz :D Ez a hiteles forrás szerinted? Hát milyen domainban van szerencsétlen :D Miért ilyen vicc szintű oldalakról linkelsz kizárólag? :D Ezen már tényleg csak röhögni tudok :D
De akkor oké: teljesen hígítva fogyasztasz egy repülőgép-üzemanyagot. És? Ekkora hígításban lényegében szinte bármit ihatnál, semmilyen hatása nem lenne.
Az 1. válaszolónak elmondanám, hogy a szerzetesek körtéjét ajándékba hozta egy ismerősünk. Azaz nem én vettem...
Ő tudott arról, hogy a családunkban van egy olyan személy, akit már háromnegyed éve nem tudtak meggyógyítani a legkülönfélébb orvosságokkal. A tüdeje még mindig mutat elváltozást, bár korábbi tünetei - száraz, kínzó köhögés -, már régen elmúltak. (atípusos tüdőgyulladás?? talán, de az orvosok nem tudták eddig valójában megállapítani, mi is a betegsége...)
A mai orvosok nem gyógyításra vannak képezve, hanem tünetkezelésekre! A mostani társadalomban az egészségnek, az egészséges embernek nincsen semmi haszna, ezért mindenkit meg kell betegíteni, hogy ez által irányítható legyen.
Sajnálom azt az illetőt, akit említesz, mert sajnos úgy néz ki, hogy Ő már élete végéig orvosfüggő marad!
Neki azt tudom ajánlani, hogy két hét szigorú fekvés, közben forralt boros inhalálás minden este. Az antibiotikumokat kerülni kell, és a lázcsillapítót is csak 39 fok felett szabad alkalmazni! Három naponta egyen parasztosan elkészített tyúkhúslevet. A forralt boros inhallálás addíg csinálja, amíg a tüdőből neki nem áll felszakadozni a kitapadt kosz.
Ez még mindig a 2.válaszolónak.
Én nem fogok veled vitatkozni,ugyanis vagy elmebeteg vagy ,vagy troll, esetleg amiket itt írogatsz ügynök vagy mi. Csak két kérdésem lenne:
Most komolyan, te tényleg elhiszed amit írsz?
Honnan veszed hogy én,hozzászóltam bárminemű ezüstkolloidos kérdéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!